Kazımkarabekir İlçe Kaymakamı Aziz Oğuz AL, 24-27 Mart 2016 tarihlerinde Antalya/Alanya da yapılan 3 günlük Türkiye şampiyonası ikinci ayak puanlı bisiklet müsabakalarında iki birincilik ve bir üçüncülük elde ederek ilçenin yüzünü güldüren Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencilerinden Fatma Sezer’i ödüllendirdi. 
Kazımkarabekir İlçe Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen ödül törenine Kazımkarabekir İlçe Kaymakamı Aziz Oğuz Al, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cavit Bardak, Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Tüncer ile ilçesini ve okulunu gururla temsil eden sporcumuz Fatma Sezer katıldı. 
Başarısından dolayı sporcumuz Fatma Sezer’i tebrik eden Kazımkarabekir İlçe Kaymakamı Aziz Oğuz AL;” öğrencimizi başarısından dolayı yürekten tebrik ediyorum. Umut ediyorum ki Kazımkarabekir den daha fazla sporcumuz yetişir ve daha fazla başarı elde eder. Biz spora ve sporcularımıza destek vermeye, üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız. Sporla ilgilenen gençlerin kişiliği bütün olarak gelişmekte, onlar spor sayesinde sağlıklı, çağdaş ve çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmekteler. Bu yüzden spora destek olmalı ve farklı yetenekleri ortaya çıkararak yeni imkanlar yaratmalıyız” dedi. İlçe Kaymakamı Aziz Oğuz Al; spora ve sporculara olan desteklerinden dolayı ilçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam ile Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Tüncer’e teşekkür etti.
Başarılı sporcumuz Fatma Sezer 6-10 Nisan 2016 tarihlerinde Hollanda da yapılacak olan “Energiewacht tour women junior ( küçük Avrupa şampiyonasında) “ milli takıma seçilerek ülkemizi gururla temsil edecektir.