Dönem sonu kuşak sınavında tam puan aldılar
 
Karaman Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu Taekwondo Takımı, 2011-2012 Dönemi Kuşak Sınavı’nda tam puan aldı. Karaman Taekwondo İl Temsilcisi Ali Can’ın da katıldığı kuşak sınavında takımın tüm oyuncuları başarılı olarak kuşak atladılar. Can, okulun takımının başarılı bir performansının olduğuna dikkatleri çekerek Karaman adına katılacakları ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece yapabileceklerine inandığını belirtti.
Okulun Taekwondo Takım Antrenörü Kasım Avcı da yaptığı açıklamada, başarılı olan tüm öğrencileri kutlayarak, alınan tam puanın disiplinli ve çok çalışmanın eseri olduğunu söyledi. Aynı zamanda  Milli Sporcu  ve Siyah Kuşak 3. Dan olan Avcı “Öncelikli Hedefimiz; Türk  sporuna yeni yetenekler kazandırmak, Ulusal ve uluslararası alanda başarılı sporcular yetiştirerek, gençlere ve çocuklara rekabet içinde paylaşmayı hedefledik. İstekli öğrenci ve veliler sayesinde kısa zamanda çok mesafe aldık. Sınav görsel şölen havasında geçti. İzlemeye gelen öğrenci velileri de çok beğendiklerini ifade etiler. Bu vesileyle samimi ve sıcak çalışma ortamını sağladığı için okul Müdürümüz Tanju Yıldırım Bey’e teşekkür ediyor, önümüzdeki haftalarda yapılacak olan müsabakalarda sporcularımıza başarılar diliyoruz.” dedi.
Okul Müdürü Tanju Yıldırım, okulun kısa bir süre önce basketbol müsabakalarında da derece yaptığını belirterek “Son 5 yıla damgasını vuran bay bayan basketbol takımlarımızdan sonra Taekwondo takımımız da dönem sonu kuşak sınavında tam puan aldılar.  Okulumuz eğitim anlamındaki başarılarının yanında sportif faaliyetlerde ve müsabakalarda da önemli başarılara imza attılar. Onları çalıştıran öğretmenlerine, antrenörlerine, destek veren ailelerine ve tüm öğrencilere teşekkür ediyorum.” dedi.