Karaman’da il ve ilçelerde görev yapan öğretmenlerin oluşturduğu Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası 5 Kasım 2015 Perşembe günü Özel Babaoğlu Koleji ile Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu arasında oynanan müsabaka ile başladı. Renkli görüntülerin oluştuğu maçta gülen taraf Özel Babaoğlu Koleji oldu. Günün oynanan diğer karşılaşmalarında galip gelen takımlar ise, A grubunda mücadele eden Yavuz Selim Ortaokulu ile B grubunda mücadele eden Zübeyde Hanım Ortaokulu oldu.
Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 4 grup halinde 17 takımın katıldığı ve yaklaşık 200 öğretmenin mücadele ettiği turnuva, 23 Kasım 2015 Pazartesi günü düzenlenecek final müsabakalarına kadar devam edecek. 
Bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği daha çok ön plana çıkardığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Bu organizasyonda önemli olan öğretmenlerimizin sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde güzel bir spor organizasyonunda mücadele etmeleri. Önemli olan spor ile takım ruhunu oluşturmak, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bir ay devam edecek turnuvada tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.