Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okçuluk il temsilciliği faaliyet programında yer alan küçükler, yıldızlar ve gençler okçuluk il birinciliği müsabakaları 27 Nisan 2015 Pazartesi günü yapılan çekişmeli yarışmaların ardından sona erdi.

Spor İl Müdürlüğü okçuluk alanında yapılan müsabakalarda küçük, yıldız ve gençler kategorisinde toplam 50 okçu hedefi 12’den vurabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Güzel havanın avantajını kullanmak isteyen okçular, minikler kategorisinde 25, yıldızlar kategorisinde 30 ve gençler kategorisinde ise 60 metrelik atışlar sonunda Karaman’ın en iyisi olabilmek için ter döktü.

Yapılan atışlar sonunda küçük erkekler kategorisinde Emir Ünsay birinci, Yusuf Şimşek ikinci, Emre Günay üçüncü, M. Kağan Mutlu dördündü, Yıldız erkekler kategorisinde Onur Alper Pekoğlu birinci, Osman Balasar ikinci, Eren Ercan üçüncü, M. Semih Bataklar dördüncü, Genç makaralı bayanlar kategorisinde Şevval Diker birinci, MünireDila Çoban ikinci, Genç makaralı erkekler kategorisinde ise Hasan Hüseyin Kazan birinci, A. Turgut Tokdemir ikinci, Ahmet Özkan üçüncü, Enes Abaz ise dördüncü olan sporcular oldu.

Bir gün süren yarışmalar sonunda kategorilerinde şampiyonluk ipini göğüsleyen sporcular bölge grup yarışmalarında Karaman’ı temsil etme başarısı gösteren sporcular oldu.

Yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü Vedat Akyar, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Ak, antrenörler Recep Batman ve Hüseyin Kalcı tarafından verildi.