Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafında düzenlenen sportif faaliyetleri ile organizasyonların temelini oluşturan okul sporlarında katılım giderek artıyor.
Yeni sezonda yine birçok okulun katılımıyla boy gösteren spor branşlarında il birinciliği heyecanı devam ediyor. Farklı yaş kategorileri olmak üzere basketbol, futbol, masa tenisi, satranç, voleybol gibi branşlardamüsabakalar tamamlanırken, diğer branşlarda ise katılımcı okulların kıyasıya mücadelesi devam ediyor.
DERECEYE GİREN TAKIMLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Nefes kesen maçlar sonundadereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verilirken, genç kızlar ve genç erkekler kategorilerindeki diğer branşların yanı sıra yıldız erkekler ve yıldız kızlar, küçük erkekler ve küçük kızlar kategorilerinde olmak üzere tüm branşlarda müsabakalar heyecanla devam ediyor.
İl birinciliği müsabakalarında başarılı olacak okul takımlarının Karaman’ıil dışında düzenlenecek olan grup müsabakalarında temsil edeceğini belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Burada ki başarılı takımlarımız bizi Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek. Okullarımızın yüksek katılımı ile tüm zamanların en heyecanlı ve en çekişmeliturnuvalarından birini yaşıyoruz. Öğrencilerimiz coşkuları ve heyecanları bizlere muhteşem bir dinamizm ve enerji verdi" şeklinde konuştu.
Kısacık, tüm sporcu ve antrenörlerin gösterdikleri fedakârlık ve centilmenliklerin örnek bir davranış olduğunu da sözlerine ekleyerek "Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı, sporcularımızı, beden eğitimi öğretmenlerimizi ve turnuvada görev yapan hakemlerimizi kutluyorum’’ dedi.