Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan, 26-27 Aralık tarihleri arasında Yunus Emre Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar dereceye giren okulların belirlenmesinin ardından sona erdi. 
Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından Liseler Arası Genç Erkeklerde Spor Lisesi birinci, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi ikinci, Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü, İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Liseler Arası Genç Kızlarda ise Spor Lisesi birinci, Ayrancı Ç.P.L ikinci, İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü olan takımlar oldu.
Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Osman Selçuk Akbaş, Kazım Karabekir Spor İlçe Müdürü Cavit Bardak, Okul Sporları İl Temsilcisi Özgür Tunçalp, Okul Sporları Koordinatörü Yaşar Çalışkan ve Badminton İl Temsilcisi Ela Sunaoğlu tarafından verildi.