Bifa Ortaokulu öğrencilerinden Akdağ, İzmir'de gerçekleştirilen şampiyonada "2000 metre" kategorisinde Türkiye 2.si oldu.
Okul Sporları Dairesi Başkanlığınca 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Puanlı Atletizm Birinciliği 31 Mayıs-01 Haziran 2014 tarihlerinde İzmir’de yapıldı.

Bifa Ortaokulu öğrencilerinden Recep Akdağ, 31 Mayıs-1 Haziran'da İzmir'de gerçekleştirilen Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Puanlı Atletizm Şampiyonası "2000 metre" yıldız erkekler kategorisinde Türkiye 2.si oldu.

Akdağ'ın antrenörü ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü atletizm il temsilcisi Murat Yurdadön yaptığı açıklamada, Akdağ'ın Karaman'ı temsilen şampiyonaya "yıldızlar" seviyesinde katıldığını söyledi.

İzmir'de 2000 metre yıldız erkekler kategorisinde Akdağ'ın Türkiye 2.si olduğunu belirten Yurdadön, "Öğrencimin başarılarıyla gurur duydum. Akdağ çok disiplinli ve düzenli çalışmasıyla bu dereceleri yakaladı. Akdağ, disiplinli çalışmalarına bu şekilde devam ederse, inanıyorum ki ülkemizi kendi dalında birçok yarışmada temsil edebilecek bir sporcu. Başarıları bizi gururlandırdı" diye konuştu.