Yunus Emre Spor Salonu’nda gerçekleştirilen okullararası minikler ve küçükler karate il birinciliği müsabakaları 7 okuldan yaklaşık 30 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Keyifli anlara sahne olan ve kata kategorisinde gerçekleştirilen müsabakaları birçok sporcu ailesi izledi.
Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Karate İl Temsilcisi Abdullah Akgül tarafından verildi.
Karate İl Birinciliği müsabakaları sonucunda dereceye giren sporculara ödüllerini veren Kısacık, karate sporunun Karaman’da rağbet gören branşlardan biri olduğunu, Karaman’da karate branşında dereceye giren sporcuların farklı illerde yapılacak müsabakalarda Karaman’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını söyledi. Bu sporcuları daha iyi yetiştirmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Kısacık, müsabakalara katılan tüm antrenörlere, sporculara ve müsabakalarda çocuklarına destek olmak için burada bulunan bütün velilere teşekkür etti.