Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, A Milli Takım olarak çok şanssız maçlar oynadıklarını söyledi

Siyah-beyazlı takımın başarılı futbolcusu Olcay Şahan katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Şahan, gruplardan çıkacaklarına inandıklarını belirterek, “İzlanda’nın Türkiye ve Hollanda’yı yenmesi büyük sürpriz. Sivok’u hem Türkiye’ye gol attığı için hem de performansından dolayı tebrik ediyorum. 4-5 hafta arka arkaya gol atamazsam sakallarımı keserim. Nişanlım da sakallarımı kesmemi istiyor. Umarım sol ayakla gol atmaya devam ederim ve taraftarlarımızı mutlu ederim. Pekmez, bal ve keçiboynuzu yiyerek enerjimi hep yüksek tutuyorum. Ailemin buralara gelmemde çok emekleri var, haklarını ödeyemem. Maçlara giderken her zaman babamı arayıp konuşurum. Maçlardan sonra babam daha iyi olmam için beni hep eleştirir” dedi.

“ŞAMPİYON OLACAĞIMIZI BİLİYORUM”

Son zamanlarda kaçırdığı goller olsa da kanat oyuncusu olarak son vuruşlarını beğendiğini ifade eden başarılı futbolcu, “Beşiktaş’a geldiğim günden beri takım arkadaşlarımın, hocalarımın bana verdiği özgüvenle buralara kadar geldim. 20 tane gol atmam zor ama 15 tane atacağıma inanıyorum. Gol atmaktan çok takımın başarısı daha önemli. Bu sene Beşiktaş’ın senesi olacak. Beşiktaş’taki ilk maçımda berabere kalmamız beni çok üzmüştü. İkinci hafta Galatasaray maçından sonra açıldım ve artık sorumluluk alıyorum. İlk geldiğim günden bugüne takımın kalitesi arttı. Artık şampiyon olabilecek bir Beşiktaş var. Türkiye’nin en iyi stoperleri Beşiktaş’ta. Şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum, olacağımıza biliyorum. Arkadaşlarımla şampiyonluk üzerine konuşmuyoruz, maçtan maça bakıyoruz ve önümüzde zorlu Sivasspor maçı var. Ankara’da taraftarlarımız bizi destekleyecek ve evimizde oynuyormuş gibi olacağına inanıyorum. Takımda arkadaşlıktan öte kardeşlik var. Herkes birbirine yardım ediyor. Yeni transferler Beşiktaş’a büyük katkıda bulundular ve bulunacaklar. Kerim Frei ve İsmail Köybaşı da yeni transfer sayılırlar, ikisinin de performansı çok üst seviyede. Olimpiyat Stadı’nda oynamaya giderken negatif enerji ile doluyoruz. Oynayabileceğimiz en kötü yer Olimpiyat Stadı” açıklamasında bulundu.

“İNÖNÜ STADI’NI ÇOK ÖZLÜYORUZ”

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, transfer döneminde Galatasaray’ın daha fazla bonservis ücreti verdiğini fakat Beşiktaş’ta daha fazla forma şansı bulabileceği için Beşiktaş’ı tercih ettiğini vurgulayarak, “Stefan Kuntz ve eşi, benim Beşiktaş’a gelmemde çok yardımcı oldular. Şu anda tek hedefim var; şampiyonluk. İnönü Stadı’nı çok özlüyoruz, bir an önce bitmesini ve maçlarımızı evimizde oynamak istiyoruz. Avrupa liginde iyi oynuyoruz, böyle devam edersek finale kadar çıkabiliriz. Herkes golü nasıl attığımı gördü, bende espri olsun diye ‘müthiş sol ayağım’ demek istedim” diyerek sözlerini sonlandırdı.