PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri’nde, teknik direktör Ziya Doğan yönetimindeki antrenman düz koşu ile başladı. Sabah saatlerinde gerçekleşen antrenmana Emre Aygün katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Gökhan Kaba salonda çalışırken, tekrardan kadroya alınan Serdar Deniz takımla birlikte çalıştı. Sakatlığı devam eden Ümit Tütinci de sağlık ekibi ile birlikte düz koşu gerçekleştirdi. Yenileme çalışmaları ile devam eden antrenman, açma germe hareketleri ile sürdü. Antrenmanda teknik heyet ve futbolcuların yüzlerinin güldüğü gözlendi.

"TAKIM ALINAN 3 PUANLA KENETLENDİ"

Orduspor’un başarılı sol bek oyuncusu Metin Tuğlu, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Denizlispor maçında aldıkları 3 puanın takımı kendine getirdiğini söyledi.

Deplasmanda oynanacak olan Giresunspor maçını da değerlendiren Tuğlu, "Kulübün üstüne kara bulutlar çökmüştü, aylardır bu kara bulutlar camianın Ordu şehrinin üstündeydi ama artık bazı şeylerin değişmesi lazımdı. Geç oldu ama en azından bu 3 puan bize nefes aldırdı. Bu 3 puan önümüze daha olumlu bakmamıza neden oldu. Haftaya derbi maçı var. Rakibimiz olarak gördüğümüz bir takım diğer rakiplerimizle olan puan farkını kapatmak açısından bir maç olacak. Ayrıca bu maç şehrin, camianın ve hepimiz açısından ayrı bir maç olacak. İnşallah oradan da alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Bundan önce takımın ne idman şevki vardı ne de bir oyun havası. Alınan bu 3 puan takıma nefes aldırdı. İnşallah bundan sonra devamı gelir, Ordu şehri Ordu takımı layık olduğu yerlerde olur" dedi.