PTT 1. Lig’in 10 haftasında 4 teknik direktör değiştiren Orduspor, son olarak Ziya Doğan ile sezon sonuna kadar anlaştı.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, yaptığı açıklamada Ziya Doğan ile iki gündür süren görüşmeler sonunda sezon sonuna kadar anlaşma sağladıklarını belirtti. Türkmen, “Orduspor olarak zor bir dönemden geçtik ama kötü günler geçecek. Ben pes etmeyi asla sevmiyorum. Onun için son ana kadar elimden ne geliyorsa Orduspor için yapmaya devam edeceğim. İmkanlarımızı zorladık ve hocamız ile uzun görüşmeler sonrasında anlaşma sağladık. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Ziya Doğan gibi bir marka isimle artık yolumuza devam edeceğiz ve hocamızın tecrübesi, taraftarlarımızın da desteği ile güzel günler göreceğiz" dedi.

Orduspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Ziya Doğan da, Orduspor gibi büyük bir camiaya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Başkanımız Nedim Türkmen uzun görüşmeler sonucunda beni ikna etti. O da benim gibi inatçı bir adam ve asla pes etmiyor. Başkanım burada kal dediği sürece artık Orduspor’dayım ve Orduspor’un başarısı için mücadele edeceğim. Sözleşmemiz bir yıllık ama sonuna kadar buradayım” dedi.

Doğan, Ordu’nun bir futbol şehri olduğunu ve bugünkü konumunu hak etmediğini belirterek, “Orduspor, Ordu şehri ile bütünleşmelidir. Yeterli bir kadromuz var. Bu takım Ordulularla, taraftarıyla bütünleştiğinde herkes neler yapılabileceğini görecektir” diye konuştu.