ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Taraftarlarımız sahalarındaki maçlara göstermedikleri ilgiyi Giresunspor ile deplasmanda oynayacağımız maça gösterdi ama maça gidip gelirken bir taşkınlık yapmamak ve dikkatli olmak lazım" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü deplasmanda Giresunspor ile zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Giresun ve Ordu'nun aynı havayı soluyan iki kardeş şehir olduğunu anlatan Türkmen, dostça bir mücadele olmasını temenni ettiklerini vurguladı.

Kötü durumda olmalarına rağmen maçı kazanma adına ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Türkmen, "Denizlispor maçıyla biraz dirildik. O anlamda takıma ve hocamıza güveniyorum. Tek isteğimiz maçın önüne hiçbir şeyin geçmemesi" ifadesini kullandı.

Maç için Giresun'a gidecek Orduspor taraftarlarını uyaran Türkmen, kulübe ceza getirecek her türlü olumsuz davranıştan uzak durulması gerektiğine işaret etti. 

Türkmen, şunları kaydetti:

"Taraftarlarımız sahalarındaki maçlara göstermedikleri ilgiyi Giresunspor ile deplasmanda oynayacağımız maça gösterdi ama maça gidip gelirken bir taşkınlık yapmamak ve dikkatli olmak lazım. Olumsuz olaylarla anılmayalım, gerek yok. Zaten Türk futbolunda her şey kötü gidiyor, biz de buna katkıda bulunmayalım."