PTT 1. Lig ekibi Orduspor’un kulüp başkanı Nedim Türkmen, Emre Aygün ve Ümit Tütünci ile olan sözleşmelerin karşılıklı feshedildiğini açıkladı.

16 oyuncunun kulübe ihtar çekerek serbest kalmak istemelerinin ortaya çıkmasının ardından Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, radikal kararlar almaya devam ediyor. İhtar çeken futbolcular arasında hiç forma giymeyen, hatta 45 dakika bile sahaya çıkamayan futbolcuların olduğunu ifade eden Türkmen, “Şu aşamada Emre Aygün ve Ümit Tütünci’nin sözleşmelerini karşılıklı feshettik. Gerçi Ümit Tütünci ihtar çekenler arasında yoktu ama gitmek istediğini söyleyince tutmadık. Devre arasında teknik direktör Ziya Doğan’ın raporu doğrultusunda takımdan bazı futbolcuları göndereceğiz. Hoca kimi istiyorsa onu alacak, kimi istemiyorsa onu göndereceğiz” dedi.

Kamuoyunda futbolcuların paralarını alamadığı şeklindeki propagandalar yapıldığını vurgulayan Türkmen, “Bizim futbolculara ödeyeceğimiz para toplam 3,5 milyon lira. Sezon başından bu yana futbolculara ise 2 milyon liradır. Bütün patırtı 1,5 milyon lira içindir. Ancak gelinen noktada bu futbolcuların topladığı puan ise sadece 7. Şimdi oynamayan futbolcuya niye para vereyim? Dolayısıyla teknik direktör Ziya Doğan’ın raporunu bekliyoruz” diye konuştu.