52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, Orduspor Kulübü tarafından başlatılan ve ‘Geleceğin Taraftarı Projesi’ne gençlerin destek vermesi çağrısında bulundu.

Murat Aydın, Ordulu gençlere Ordusporluluk duygusunu ve sevgisini aşılamak amacıyla Orduspor Kulübü tarafından iki sezon önce başlatılan ‘Geleceğin Taraftarı Projesi’nin bu sezonda devam ettiğini söyledi. Projeye geçtiğimiz sezondan farklı olarak bu sezon üniversite öğrencisi gençleri de dahil ettiklerini belirten Aydın, “Ordu’nun tüm ilçelerini kapsayacak proje çerçevesinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yanı sıra üniversite öğrencileri sezonun ilk yarısında 19 Eylül Stadyumu’nda oynanacak tüm maçlarda Orduspor Kulübü’nün davetlisi olarak yer alacak” dedi.

Aydın, bu amaçla 3 Kasım 2014 Pazartesi saat 18.30’da Ordu 19 Eylül Stadyumunda oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ile başlayacak olan ‘Geleceğin Taraftarı Projesi’ kapsamında öğrencileri Passolig kartı satın almaları çağrısında bulundu. Bunun için Orduspor Kulübüne başvurunun yeterli olacağını belirten Aydın, “Passolig kartlarını alan öğrencilerimiz sezonun ilk yarısında 19 Eylül Stadyumunda oynayacağı tüm karşılaşmalarda kulübümüzün davetlisi olarak yer alacaklardır” diye konuştu.