PTT 1. Lig’in 8. haftasında Orduspor evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Altı haftadır galibiyet yüzü görmeyen Orduspor’un 3 puan hasreti sürüyor.

Maç sonrası basın açıklaması yapan Orduspor Teknik Sorumlusu Muhammet Dilaver, iyi oynadıklarını ancak gol bulamadıklarını söyledi.

Dilaver yaptığı açıklamada, "İyi oynadık ancak gol bulamadık. 3 puan almayı çok istemiştik ancak alamadık üzgünüz. Takımın oyunundan memnunuz ve üstüne katarak devam ediyoruz. Bugün 3 puan alarak ivme yakalayarak, kendi lehimize çevirmek istiyorduk ama olmadı. Bazı şeyleri çok istedik, bazı şeyleri çok isteyince olmuyor. Ama oynanan oyundan memnunuz. Maçta tek eksiğimiz gol idi. Golü biz atsaydık maç daha farklı olurdu. Gol pozisyonlarına girdik ama son vuruşu yapamadık. Orduspor’un en büyük sorunu ben olsam da olmasam da gol olur. Bu takım üstüne koyarak gidiyor, sadece tabelayı değiştiremiyoruz" diye konuştu.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Orduspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etmenin çok önemli olduğunu belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, galibiyetle göreve başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Üç gündür takımla birlikte olduğunu ifade eden Kutlu, "Öncelikle galibiyet ile başladığımız için mutluyuz. Bu takımın süper lige çıkmak için kurulduğunu bir kez daha hatırlattık. Takım şanssızlıklardan dolayı ilk 7 hafta galibiyet alamamıştı. Bir kaç oyuncuda değişiklik yapıp sahaya çıktık. Bizim için galibiyet çok önemliydi. Oyuna sonradan giren oyuncuların katkısı da çok önemliydi. Onlar da yüzümüzü kara çıkartmadılar. Onlara teşekkür ederim. Bunların hepsi birleşince galibiyet almak güzel oldu. Dediğim gibi bir üst lige çıkmak için kurulmuş bir takım sene sonunda koyduğumuz hedefe ulaşırsak mutlu oluruz" dedi.