Orduspor Kadın Basketbol Takımı oyuncuları yarın oynanacak olan FIBA EuroCup karşılaşması için Orduspor sokaklarını dolaşarak Orduluları maça davet etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Lig’inde mücadele eden Orduspor Kadın Basketbol Takımı yarın Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda saat 18.00’de oynanacak olan Basketbol FIBA EuroCup Kupası Fortuna Klaipeda maçı için Ordulular’dan destek istedi. Tam kadro halinde Ordu sokaklarında dolaşarak Ordulular’ı maça davet eden basketbolcular renkli görüntüler oluşturdu. Esnafı dolaşan basketbolcular vatandaştan ’evet’ cevabını alana kadar ısrar etti. Ordusporlu bazı oyuncular, gazetecilerin kamera ve mikrofonlarını alarak vatandaşla iç içe röportaj gerçekleştirdi. Orduspor’un 35 yıllık Avrupa kupası maçı hasreti de oynanacak olan Fortuna Klaipeda maçı ile sona erecek.

DURU: “ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞTİK”

Oyuncuların taraftarı bizzat kendilerinin davet etmek istediğini dile getiren Orduspor Başantrenörü Alper Durur, bu maçta taraftar desteği ile galip gelmek istediklerini söyledi. Avrupa kupası maçının çok önemli olduğunu vurgulayan Durur, "Basketbolcularımız vatandaşımızı bizzat kendileri davet etmek istediler. Desteğe ihtiyacımız olan bir maç öncesi biz de takımımızı şehrin içine sokarak, şehirle bütünleşmek istedik. Çok güzel olduğuna inanıyorum. Halkımızla iç içe olduk ve maça davet ettik. Umarım davete icabet ederek gereğini yaparlar" dedi.

“HER ANLAMDA MAÇA HAZIRIZ”

Takım olarak maça hazır olduklarını ifade eden Durur, "Bugün son idmanımızı gerçekleştireceğiz. Takım olarak maça hazırız. Yarın maç toplantısı yapacağız, her şey şu anda yolunda, sakatlıklarımız yok. Litvanya gibi basketbol ülkesinin takımına karşı oynayacağız. Biz de onlarla en iyi şekilde mücadele edeceğiz ve ayrıca Ordu’nun güzelliklerini göstereceğiz. İnşallah mücadeleyi kazanıp onları göndereceğiz" diye konuştu.