PTT 1. Lig’in 12. haftasında Kayserispor’la deplasmanda karşılaşacak olan Osmanlıspor, sabah kuvvet akşam ise hıza yönelik anaerobik dayanıklılık çalışması yaptı.

Kayserispor hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Osmanlıspor FK, bugün çift antrenman yaptı. Sabah kuvvet çalışması yapan mor-sarılı ekip, akşam ise teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde topla ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından 5’e 2 pas çalışmasına geçti. Daha sonra hıza yönelik anaerobik dayanıklılık çalışması yapan Başkent ekibi, yarı sahada üç pas kuralı dahilinde çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. 1,5 saat süren çalışmalara belinde ağrı oluşan Alp Ergin ve tedavisi devam eden Süleyman Samet Akar katılmazken hafif adale ağrıları bulunan Dilaver Güçlü ise antrenmanın ilk etabını takımla birlikte, sonraki bölümünde ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

YARDIMCI ANTRENÖRE YUMURTALI SÜRPRİZ

Yoğun geçen antrenman programının ardından mor-sarılı ekibin yardımcı antrenörlerinden Mustafa İşçelebi için doğum günü kutlaması yapıldı. 30 yaşına giren genç antrenöre önceki gün Numan Çürüksu’ya yapılan Brezilya usulü kutlama organize edildi. Kendisi için hazırlanan pastanın saha kenarına getirilmesinin ardından takımın diğer antrenörleri ve bazı oyuncuları genç çalıştırıcıya unlu yumurtalı saldırıda bulundu. Pastanın mumlarını dahi üfleyemeyen yardımcı antrenöre kulübün genel menajeri Ender Yurtgüven pastadan bir dilim keserek yedirdi.