Kayserispor’dan da 3 puan alarak yükselişlerini sürdüreceklerini ifade eden Bursaspor’un yıldız oyuncusu Ozan Tufan, "Brezilya maçına çıkmak için çok heyecanlıyım, takıma çağrılmak en büyük hayalim" dedi.

DAĞ-DER’in düzenlemiş olduğu programda vatandaşlarla bir araya gelen Bursaspor’un yıldız futbolcusu Ozan Tufan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bursaspor’un iki haftadır aldığı galibiyeti değerlendiren Tufan, "İki haftadır iyi gidiyoruz. Kayserispor maçını da kazanarak 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Gidip 3 puanı alıp geri döneceğiz" diye konuştu.

"HEYECANINI YAŞIYORUM"

Milli takım hazırlıklarına da devam ettiğini söyleyen Tufan, Brezilya maçı için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Maça çıkmanın kendisi için en büyük hayal olduğunu belirten Ozan Tufan, "Brezilya maçına çağrılmanın hayalini kuruyorum. Brezilya büyük bir takım. Oyuncularının da kapasiteleri yüksek. Şimdiden heyecanım başladı. 2-3 gündür onun heyecanını yaşıyorum. Ona göre de maçlarda performansımı yükseltiyorum. İnşallah çağrılırım. Elimden gelenin en iyisini gösteririm" açıklamasında bulundu.

DAĞ-DER ziyaretçi defterini imzalayan Ozan Tufan’a isminin yazılı olduğu forma hediye edilirken, çiftetelli oynamayı da ihmal etmedi.