Adanalı milli boksör Sezai Demirbaş, 22 Aralık günü yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonası’na oğlunu evlerinin damında hazırlıyor.

Türkiye’de 1980’li yıllarda boksa başlayan ve sayısız Türkiye şampiyonu olarak madalyalar alan milli boksör Sezai Demirbaş şimdi aynı başarı için oğlu Sezer Demirbaş’ı hazırlıyor. Demirbaş’ın oğlu Adana’da yapılan müsabakada 3. olarak şampiyonaya katılmaya hak kazandı.

Sezai Demirbaş, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nda öğrenci olan oğlu Sezer Demirbaş’ı 22 Aralık 2014 günü Hatay’ın İskenderun ilçesinde yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonası’na hazırlıyor. Demirbaş, gece gündüz oğluna evlerinin damında antrenman yaptırıyor.

Baba Demirbaş, Türkiye Şampiyonası’na hazırlandıklarını belirterek, "İnşallah, orada başarı elde edeceğiz. Çocuklarımla bire bir antrenman yapmaktayım. Bizim hedefimiz Türkiye şampiyonu olup Avrupa’ya gitmek. Bunun için zaman zaman damda, zaman zaman parkta antrenman yapıyoruz. Benim oğullarımın 3’ü de boksör, bu benden kaynaklanıyor. Ben spor yaparken sürekli onları da yanımda götürerek o sevgiyi onlara verdim. İnşallah hedefimiz dünya şampiyonu olmaktır. Yeter ki biz çalışalım, azmedelim" dedi.

"BAŞARI İÇİN BİZE ENGEL YOK"

Sezer Demirbaş ise babasının izinden gittiğini ifade ederek, "Yetenek babadan oğula geçen bir şey. Biraz da ondan dolayı bu sporla ilgiliyim. Sürekli içinde olduğum için bu sporu seçtim. Derece yaparsam iyi olacak. Bu spor insanı yatıştırıyor, sinirini alıyor. Babam olduğu için daha rahat oynuyorum. Bir de özel çalıştığımız için daha çok verim alıyorum. Sürekli yanındayım. Kısa sürede iyi başarılar elde ediyorum. Bizim için yerin önemi yok. Nerede olsa orada çalışıyoruz. Bize engel yok, parkta, damda, salonda, okulda her yerde çalışabiliriz. Yeter ki isteyelim" diye konuştu.