Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, derslerinde başarılı olarak ilk 5’e giren öğrencileri Gaziantepspor-Galatasaray maçına götürdü.

İl Jandarma ekipleri, Şahinbey ilçesine bağlı Burç, Kapcağız, Sarit, Kızılhisar, Sarısalkım, Geneyik ve Gülpınar köylerinde eğitim gören ortaokul öğrencilerine derslerindeki gösterdikleri başarılardan dolayı Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşan Galatasaray maçına götürdü. İlk defa Galatasaray maçını izleme fırsatı bulan başarılı öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu. Başarılı öğrenciler Galatasaraylı futbolcuları görecekleri için heyecanlıydı.

İlk defa Galatasaray maçına gittiği için mutlu olduğunu belirten Yusuf Seren Koca, "Maç saatini sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah sevdiğim takım kazanır. Çok mutlu olurum. Galatasaray’ın yenmesini istiyorum. İlk defa Galatasaray maçına giriyorum" dedi.

Galatasaraylı oyuncuları göreceği için heyecanlı olduğunu ifade eden öğrenci Dilara Kaynak ise, "Jandarma ekiplerine beni Gaziantepspor - Galatasaray maçına getirdiği için teşekkür ediyorum. Gaziantepspor’un yenmesini çok istiyorum. İlk kez maça geliyorum. Çok mutluyum. Maçın nasıl sonuçlanacağını çok merak ediyorum" diye konuştu.

Bir diğer öğrenci Mustafa Şahin Kaynak da mutluluğunu şöyle dile getirdi:

"Beni Gaziantepspor - Galatasaray maçına getirdiği için teşekkür ediyorum. Ali Musabeyli hocamıza da teşekkür ediyorum. Galatasaray’ın yenmesini istiyorum. Galatasaraylı futbolcuları göreceğim için çok mutluyum."