Sezon başında Napoli’den transfer edilen Goran Pandev, Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nda Balçova Yaşamspor maçında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Sezon başında İtalya ekiplerinden Napoli’den transfer edilen ve Galatasaray’da Prandelli döneminde Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde fazla forma şansı bulamayan Goran Pandev, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Balçova Yaşamspor maçına ilk 11’de çıktı ve karşılaşmada üst düzey performans sergileyerek, hat-trick yaptı.

FORMA ŞANSI BULAMADI

İtalya Serie A’daki kariyerinde 100’e yakın gol atan Makedon yıldız, Ekim ayında geldiği Galatasaray’da bugüne kadar fazla forma şansı bulamadı. Ligde 2 maçta forma şansı bulan Pandev, oynadığı iki maçta da etkili olamadı. Toplamda çıktığı 7 maçın 5’inde ilk 11’de şans bulan Pandev, 3 de gole attı. Şampiyonlar Ligi’nde de 3 maça ilk 11’de çıkan Pandev, beklenileni veremediği gerekçesiyle Prandelli tarafından tercih edilmedi. Hamza Hamzaoğlu’nun gelmesiyle, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu maçında Balçova Yaşamspor’a konuk olan Galatasaray’da maça ilk 11’de başlayan Pandev, fileleri 3 kez havalandırarak hat-trick yaptı. Adete Balçova Yaşamspor’a patlayan yıldız oyuncu, tüm dikkatleri üzerine çekti.

TARAFTARLARINI SEVİNDİRDİ

Napoli’den alınan ve 2 milyon Euro gibi bir ücret karşılığında sözleşme imzalayan Goran Pandev’in maçlarda istenileni verememesi Galatasaray taraftarını üzmüştü. İzmir Atatürk Stadı’ndaki hırsı, gayreti, performansı ve attığı 3 güzel golle Pandev, taraftarlarını sevindirdi ve gelecek için Burak ve Umut’un yanında adeta ’ben de buradayım’ dedi.