Fenerbahçe, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 8. haftasında kendi evinde Beşiktaş’a 78-77 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Başantrenörü Jacek Winnicki, "Euroleague maçından sonra çok yorgunduk ama bu bizim için tabii ki bir mazeret olamaz. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. çok iyi oynadılar. potansiyelleri olduğunu biliyorduk ve onları durdurmamız gerekiyordu. Şuanda Çarşamba günü oynayacağımız Euroleague maçına konsantre olacağız" dedi.

Sarı-lacivertli oyuncu Angel McCoughtry ise, "Beşiktaş’ı tebrik ediyorum ama bizim de elimizi sıkmalarını beklerdim. Şampiyonluk kazanmış gibi sevindiler. Bu duruma da bir tepki vermeliyim doğrusu" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş Başantrenörü Ömer Buharalı, güzel bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, "Oyuncularımı kutluyorum. Sahaya yüreklerini koydular. Maça da çok iyi hazırlanmıştık. Kazanacağımıza inanmıştık. Sadece iyi oynamak bugün yetmezdi. Bunu oyuncularıma söyledim. Hepsi son saniyeye kadar savaştı" dedi.

Siyah-beyazlı oyuncu Tuğba Taşçı ise, tüm takım arkadaşlarını kutladığını ifade ederek, güçlü bir takımı yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.