21-24 Mart tarihleri arasında Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen Kulüplerarası U13 Basketbol İl birinciliği müsabakaları 5 kulüp takımından yaklaşık 60 sporcunun nefes kesen mücadelesine sahne oldu.

Dört gün boyunca bir birinden çekişmeli karşılaşmaların oynandığı müsabakalarda tüm hünerlerini sergileyen potanın küçük devleri sporseverlere unutamayacakları bir turnuva yaşattı.

Geleceğin basketbolcuları olma yönünde emin adımlarla ilerleyen potanın küçük devleri ortaya koydukları performansla sporseverlerden tam not aldı.

Renkli görüntülere sahne olan turnuva sonunda Yıldız Gençlik Spor Kulübü B Takımı birinci, Yıldız Gençlik Spor Kulübü A Takımı ikinci, Extrem Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü üçüncü, Gençlik Spor Kulübü dördüncü ve İdman Yurdu Spor Kulübü beşinci oldu.

Dereceye giren takımlara madalyaları ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Kaya, Basketbol İl Temsilcisi Coşkun Beyaz, Bifa Bisküvi Genel Müdür Yardımcısı Abbas Baltacı, beden eğitimi öğretmeni Gonca Beyaz ve Vakıf Bank yetkilisi Ömer Faruk Kamer tarafından verildi.