Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik ve Spor Kulübü, bisiklet branşın da il dışında gerçekleştirilen yarışmalarda elde ettiği başarılar ile Karaman’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Türkiye genelinde yakalamış olduğu başarılarının yanına uluslararası başarılarını da eklemeyi bilen Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takımı, 2016 ve 2020 olimpiyatlarına emin adımlarla ilerliyor.

22 Mart 2015 tarihinde İzmir ilinde yapılacak olan “İzmir Salcano Mtb Cup” bisiklet yarışlarında Karaman’ı Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımından Semra Yetiş ve Sedef Özçelik temsil edecek. İzmir ilinde gerçekleştirilecek olan yarışmanın olimpiyatlara katılım puanı verecek olması nedeni ile büyük önem taşıyor.

Karaman’ın bisiklet sporunda yakaladığı başarının ve sürekli yükselen başarı grafiğinin  kendilerini mutlu ettiğini belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” İstanbul Arnavut köy’de gerçekleştirilen Salcano MTB Cup Arnavut köy C2 yarışları sonucunda, elit kadınlar kategorisinde 2. olarak büyük başarıya imza atan Semra Yetiş’in, İzmir’de yapılacak “İzmir Salcano Mtb Cup” bisiklet yarışlarında da aynı başarıyı göstererek Karaman’ı en iyi şekilde temsil edecektir. Çünkü kadromuzdaki sporcular bu yarışlarda sıralamaya girecek yeteneğe ve kaliteye sahiptir.  Antrenör ve sporcularımıza bu zorlu yarışlarda şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.