24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle 22 Kasım 2015 Pazar günü Kazım Karabekir Spor Salonunda Öğretmenler Günü Masa Tenisi turnuvası düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda, özel okullarda ve emekli olan öğretmenlerin katıldığı çekişmeli ve seyir zevki yüksek karşılaşmalara sahne oldu. Renkli görüntülere sahne olan turnuva sonunda erkekler kategorisinde Zekeriya Sezgin birinci, Fatih Cüce ikinci, Muzaffer Kanık üçüncü Bayanlar kategorisinde ise, Nurcan Taşkuyu birinci, Elif Rüya Zeytinci ikinci ve Ela Sunaoğlu üçüncü olan sporcu oldu. 

Öğretmenler günü sebebiyle böyle bir müsabaka düzenlediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalarımız Karaman’da görev yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda, özel okullarda ve emekli olan öğretmenimizin zevkli geçen mücadelelerine sahne oldu. Turnuvaya katılarak yarışmalarımıza renk katan ve dereceye giren öğretmenlerimizi tebrik ediyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” diye konuştu.

Müsabaka sonunda dereceye giren sporculara madalyaları 24 Kasım 2015 tarihinde düzenlenecek olan Öğretmenler Günü programında takdim edilecek.