Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, 16 Mayıs’a kadar 16 bin üye çağrısında bulunarak, "Bursaspor’a sahip çıkmanın ve daha büyük olmanın bir diğer yolu da üye olmaktan geçiyor. Gelin hep birlikte Bursasporumuzun arkasında duralım" dedi.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, kulübün aylık çıkan dergisine açıklamalarda bulundu. Göreve geldiklerinden bu yana tüm mesailerini kulüp için harcadıklarını ifade eden Bölükbaşı, "Hedefimiz bir yandan sportif başarı sağlarken, diğer taraftan geliştirdiğimiz projeleri hayata geçirmek ve kulübümüze kalıcı gelir kaynakları oluşturmaktır. Oluşturduğumuz Ar-Ge grubumuz bu konuda yoğun çalışma gerçekleştiriyor. Bursaspor Elektrik projesini başlattık. Bu konuda bize destek veren kurum ve kuruluşlara gönülden teşekkür ediyorum. Değerli taraftarlarımızdan da projelerimize destek bekliyoruz. Biz kimseden para istemiyoruz. Bursaspor’u seven herkesten projelerimize destek bekliyoruz. Daha hayata geçirmek istediğimiz pek çok proje var. Ancak bunları tek başımıza yürütme şansımız yok. Bursaspor’u seven herkesten reklam vermelerini, sponsorluk yapmalarını ve projelerimize destek vermelerini bekliyoruz. Çabamız, kendi ayakları üzerinde durabilen, ekonomik gücünü eline almış, kimseye muhtaç olmayan bir Bursaspor oluşturmak. Bu yolda en büyük güvencemiz Bursaspor taraftarıdır. Dış mihrakların nifak tohumlarını sokarak, tüm iyi niyetimize rağmen suyu bulandırma çabasına inat biz daha çok çalışacağız. Bursaspor bir tane. Maalesef bunun faydasından çok zararı görünüyor. Herkes bir yerden çekiştirmeye başlarsa, yıpranan, hırpalanan, canımız, göz bebeğimiz, şehrimizin simgesi, kentin takımına katkı koyan en önemli unsuru Bursasporumuz olacak" açıklamasını yaptı.

16 MAYIS’A KADAR 16 BİN ÜYE ÇAĞRISI

16 Mayıs’a kadar 16 bin üye çağrısında bulunduğunu anlatan Bölükbaşı, "Bursaspor’a sahip çıkmanın ve daha büyük olmanın bir diğer yolu da üye olmaktan geçiyor. Gelin hep birlikte Bursasporumuzun arkasında duralım. Bizler yüreğimizdeki Bursaspor sevgisini onu daha da ileriye götürmek için kullanmak mecburiyetindeyiz. Bursaspor’un etrafında güçlerimizi birleştirelim. Bu kulüp birlikteliğin oluşturacağı sinerji ile geleceğe başı dik yürüyecek" diye konuştu.

"TAKIMIMIZ İYİ YOLDA"

Takımın iyi yolda olduğunu belirten Bölükbaşı, "Hem lig, hem de kupa serüveninde bizi mutlu edecek nice sonuçlar alınacağına yürekten inanıyorum. Taraftarımız yokken yarım kaldığımızı, bu ekibin başarıya giden yolda siz sevenlerinin desteğine ihtiyacı olduğunu unutmayalım" şeklinde konuştu.