Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Gaziantep Royal Halı’nın oyuncuları, antrenörü ve menajeri, Özel Sanko Okulları’nda öğrencilerle söyleşi yaptı.

Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşiye, Özel Sanko Ortaokulu, Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi ile Özel Sanko Koleji öğrencileri, Royal Halı Basketbol Takımı Genel Menajeri Boray Dai, antrenör Jurij Zdove, yardımcı antrenör Stefanos Dedas, takım kaptanı Erden Eryüz, oyunculardan Jaka Lokovic, Cory Higgins ve Earl Collaway katıldı.

Genel menajer Boray Dai, Özel Sanko Okulları’nın eğitim-öğretim özelliklerini beğendiklerini belirterek, “Spora verdikleri önemi de biliyorum ve bundan dolayı okul yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilere, “Sizleri çok güçlü karakterler ve enerjilere sahip olarak görüyorum” diyerek sözlerine başlayan takım kaptanı Erden Eryüz ise, “Çok güzel bir okulda okuyorsunuz. Ailenizin ve okulun sunduğu bu olanakları, derslerinize çalışarak destekleyeceğinize ve hedeflediğiniz yere geleceğinize inanıyorum” diye konuştu.

İngilizce gerçekleşen söyleşi, soru ve yanıtlarının ardından kura ile öğrencilere imzalı forma hediye edilmesi ile sona erdi.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu da güzel bir toplantıya ev sahipliği yaptıklarının altını çizerek, öğrencilerinin başarısında bu tür etkinliklerin önemli rol oynayacağına dikkati çekti.