Royal Halı Gaziantep, İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında aldığı 78-49’luk galibiyeti, cezalı olan ve bugün doğum günü olan Başantrenör Zurij Zdovc’e armağan etti.

Türkiye Basketbol Ligi’nde kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyesini yenen Royal Halı Gaziantep’in antrenör yardımcısı Stefanos Dedas, maç sonu yaptığı açıklamada, galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını ve bu galibiyeti Pınar Karşıyaka maçında 3 maç ceza alan Başantrenör Zurij Zdovc’e armağan ettiğini söyledi.

Başantrenör Zurij Zdovc’in doğum gününde farklı bir galibiyet aldıkları için mutlu olduğunu dile getiren Dedas, İstanbul ekibi karşısında güzel oynadıklarını ve iyi savunma yaptıklarını ifade etti. Anadolu Efes maçını da kazanmak istediklerini ifade eden Dedas, güzel bir oyunla galibiyet sayısını arttırmayı düşündüklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü İlker Salman ise maç sonunda yaptığı açıklamada, Royal Halı Gaziantep’i güzel oyunu ve galibiyeti nedeniyle kutladığını ve kendilerinin ise son derece kötü bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Yaşadıkları sorunları en kısa zamanda halledeceklerini söyleyen Salman, sonraki maçları kazanmak için çalışacaklarını dile getirdi.