Karadağ’da düzenlenen Balkan Taekwondo Şampiyonasın da altın madalya kazanarak Balkan şampiyonu olan Kürşat Büyükeken ilimize bu haklı gururu yaşatmıştı.
Şampiyona sonrası ilimize dönerek çeşitli makamlarda kabul gören başarılı sporcumuzu Doğan Telekom'da yalnız bırakmadı.

Şampiyona öncesi sporcumuza büyük motivasyon sağlayan ve ödül sözü veren Doğan Telekom müdürü Kerim Doğan sözünü yerine getirerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Kasım Aydoğdu, Milli Takım Taekwondo antrenörümüz Bekir Türk'ün de katılımıyla başarılı sporcumuzu ödüllendirdi.

Milli Takım Taekwondo Antrenörümüz Bekir Türk yaptığı açıklamada '' Doğan Telekom’un bu duyarlı davranışı bizleri çok memnun etti. Bundan sonra spora gönül veren bir insan olarak Kerim Bey sürekli yanımızda olacağının sözünü verdi. Taekwondo sporunda ilimiz Türkiye de yavaş yavaş söz sahibi olmaya başlıyor. Böyle olunca bizden beklentiler daha fazla oluyor. Ama bu beklentileri karşılayacak desteği maalesef  yeterince bulamıyoruz. Bizim beklentilerimiz maddi konuda çok yüksek değil. Biz sadece başarılı olan sporcularımızın bu tarz davranışlarla motivesini yükselterek daha iyi sonuçlar almayı hedefliyoruz. Buradan Karaman'ın sporu seven, spora gönül veren iş adamlarına sesleniyorum. Gelin bizi yalnız bırakmayın, bu sporcularımızın elinden tutup Karamanımıza daha büyük şampiyonlukları yaşatalım'' dedi.