Denizli´de düzenlenen Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren bisiklet sporcuları İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu makamında ziyaret etti.
İl Müdürü Asım Sultanoğlu’na sporcular ve başarıları hakkında bilgi veren Bisiklet Takım Antrenörü Barış Ünlü; “Sporcularımızdan şampiyonada Türkiye birincisi olan Selver Sezer Fatih Anadolu Lisesinde, Aybike Ünlü TOBB Fen Lisesinde, Saliha Sezer Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde, Fatma Sezer ise Kazımkarabekir Çok Programlı Lisesinde öğrenim görmektedir.
2012- 2013 yıllarında da takım olarak Türkiye birincisi olan Yıldız Bayan Bisiklet Takımı sporcularından Selver Sezer ve Aybüke Ünlü, Antalya Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca başarılı sporcular 15-17 Temmuz’da Sakarya Arifiye’de yapılacak olan Türkiye Geneli Yol Yarışlarında ilimizi temsil edecekler.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu sporcuları tebrik ederek, kendilerini milli sporcu olarak görmek istediklerini bildirdi.