Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altun, “Samsunspor-Orduspor maçı Karadeniz derbisidir. Ancak bu derbi fair-play çerçevesinde olmalı ve dostluk kazanmalı” dedi.

Pazar günü deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kondisyon çalışmasıyla başlayan ve tam sahada taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlanan idmanda sakatlıkları tamamen düzelen Soner, Canberk ve Ahmet Burak Solakel de yer aldı.

“KAZANMAK İÇİN ORDU’YA GİDECEĞİZ”

Orduspor maçının Karadeniz derbisi olduğunu ve maçta dostluğun kazanacağını ifade eden Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altun, “Devre arası bize iyi geldi. İyi çalıştık. Samsunspor-Orduspor maçı Karadeniz derbisidir. Ancak bu derbi fair-play çerçevesinde olmalı ve dostluk kazanmalı. Maçta galibiyeti kim hak ediyorsa, kaybeden onu alkışlamalı. Hak eden futbolun güzelliklerini sahaya yansıtsın ve kazansın. Biz kazanmak için Ordu’ya gideceğiz. Orduspor bizim dostumuz. Adı derbi olursa olsun ama sonunda dostluk olsun. Ligde olan olmayan tüm takımlar dostumuz. İnşallah dostluk kazanacak. Saha içinde olanlar saha içinde kalmalı ve dışarı taşmamalı. Biz 3 puan için maça çıkıyoruz” dedi.