Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün gençlere daha iyi bir gelecek ve daha kaliteli spor ortamları sunabilmek için başlattığı spor yatırımlarına bir yenisi de Sarıveliler ilçesinde gerçekleşti. Sarıveliler ilçesinin rengini değiştirecek olan 250 kişilik Spor Salonunu yer teslim işlemleri 14 Ekim 2015 Çarşamba günü Sarıveliler Belediye Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. İhaleyi kazanan yüklenici firmaya yer teslimi işlemleri Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur ve Şube Müdürü Mustafa Karadeniz’in katılımlarıyla gerçekleşti.
Yapımı 450 gün içerisinde tamamlanması planlanan Spor Salonunda ferdi ve takım sporları branşları için çalışma ortamı sağlanırken,kriterlere uygun şekilde yapılacak olan spor salonu farklı özellikleriyle de dikkat çekecek.
Yapımı başlanan spor salonunun tamamlanmasıyla birlikte Sarıveliler İlçesinde spor faaliyetlerinin artacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Karaman’da başlattığımız spor yatırımlarımız ve tesisleşmelerimizin sonucunda geleceğin yıldız adayı sporcularını yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Sarıveliler ilçemizde önemli bir yatırım olan 250 kişilik spor salonumuzun tamamlanmasıyla birlikte gençlerin enerjisini doğru yönde kullanmalarını ve gençlerimizin spora olan ilgilerini daha da arttırmalarını sağlayacağız. Spor salonu yatırımımızın Sarıveliler ilçemizin rengini değiştireceğine inanıyorum.” diye konuştu.