Sarıyersporlu Yöneticiler, Beşiktaş ile oynanacak kupa maçı öncesi siyah-beyazlı kulübü takip eden muhabir ve yazarlarla birlikte yemek yedi.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Sarıyerspor’da yöneticiler, siyah-beyazlı takımı takip eden muhabir ve yazarlarla birlikte hem yemek yediler hem de sohbet toplantısı gerçekleştirdiler. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyerspor As Başkanı Ferhat Göçer ve köşe yazarı Ömür Gedik’te yemekte yer alan isimlerdi.

Sarıyerspor Kulübü As Başkanı Ferhat Göçer’in de yer aldığı davette maç öncesi dostluk mesajları verildi ve ardından da yöneticiler ile muhabirler sohbet ettiler. Sohbet sırasında siyah-beyazlı taraftarlar, takımını desteklemek için deniz otobüsüyle Sarıyer’e geldiler. Bu sırada Beşiktaşlı taraftarlar, rakip Sarıyersporlu taraftarlara ‘Kardeş kulüp Sarıyer’ tezahüratı yaptı ve ev sahibi takım taraftarları ise Beşiktaş taraftarlarını ‘hoş geldiniz’ diyerek karşıladı. Daha sonra her iki takım taraftarları hep birlikte maçın oynanacağı Yusuf Ziya Öniş Stadı’na doğru yürüdüler.