Sebat Proje Trabzon Akçaabat Spor Kulübü Genel Sekreteri Muharrem Durmuş, üst basamaklara doğru tırmanışa geçmek için Niğde Belediyespor ile oynayacakları maçı mutlak kazanmaları gerektiğini söyledi.

Spor Toto 3. Ligin 12 haftasında sahasında Niğde Belediyespor’u konuk edecek olan Sebat Proje Akçaabat Spor Kulübü, mutlak galibiyeti hedefliyor. Ligin üst sıralarına doğru yükselişe geçmek isteyen kırmızı-beyazlı ekip, rakibi karşısında alacağı 3 puanla çıkışa geçmenin planlarını yapıyor.

Sebat Proje Trabzon Akçaabat Spor Kulübü Genel Sekreteri Muharrem Durmuş, üst basamaklara doğru tırmanışa geçmek için Niğde Belediyespor ile oynayacakları maçı mutlak kazanmaları gerektiğini belirterek, "Sezon başında iyi bir kadro kurmamıza rağmen hedeflerimizin bir hayli gerisindeyiz. Yeni bir ekip olmanın vermiş olduğu sıkıntıları her takım gibi bizlerde yaşadık. Yeni bir teknik ekiple beraber iyi yol alacağımızı düşünüyorum. Oynadığımız iyi futbolu sonuca yansıtamamanın sancılarını yaşıyoruz. Bunu atlatmamız halinde iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" dedi.

Ligde puan kaybı yaşamak istemediklerini belirten Durmuş, "Rakibimiz Niğde Belediyespor ile sahamızda oynayacağımızı maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Ligde artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Oynayacağımız güzel futbola 3 puanı yazdırıp üstü basamaklara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız bunun bilincindeler. Yönetim olarak onları güveniyoruz" diye konuştu.