Yenice’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve üç gün süren organizasyon farklı kategorilerden yaklaşık iki yüz sporcunun şampiyonluk mücadelesine sahne oldu. Her gün Yenice Şehir Merkezinden başlayıp Köy Kent Seyir Terası’nda sona eren yarışlarda, Maraton Türkiye Şampiyonası Elit bayanlar kategorisinde 45 kilometrelik mücadelenin ardından Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Semra Yetiş birinci olarak Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi. Yine Elit bayanlar kategorisinde Esra Kökçü ikinciliği, Cansu Türkmenoğlu ise üçüncülüğü elde eden sporcular oldu.
Yenice’de yapılan organizasyonda Türkiye Şampiyonu olan Semra Yetiş’i tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, şöyle konuştu:
“Karaman bisiklet takımı sporcularımız milli takım bisiklet antrenörümüz Barış Ünlü eşliğinde elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Geçen hafta Sivas’ta yapılan Yol Bisikleti yarışlarına Karamanlı sporcumuz Fatma Sezer damga vururken bu hafta Yenice’de yapılan Maraton Türkiye Şampiyonasına Semra Yetiş damga vurdu. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.”