Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği 2015 programlarında yer alan Düzce /Kaynaşlı Topuk Yaylası Dağ Bisikleti C-3 Maraton Yarışmaları yaklaşık 96 sporcunun katılımı ile 5 kategoride 45 km mesafelik Fenerbahçe Kulübü spor tesisi civarındaki ormanlık alanda ve yaylalar çevresinde yapıldı.

Zorlu ve çekişmeli geçen büyük bayanlar maraton cup bisiklet yarışlarında Karamanı temsil eden milli sporu Semra Yetiş 02:21:18’lik derecesiyle başarılarının yanına bir yenisini daha ekleyerek üçüncü olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi. Büyük bayanlar maraton cup da alınan diğer sonuçlar ise,02:15:14’lik derecesiyle TurkıshNatıonalTeam’den Esra Kürkçü birinci, 02:15:20’lik derecesiyle Brisa Spordan Cansu Türkmenoğlu ikinci olan sporcular oldu.

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Amacımız yarışlarda daha çok sporcu ile kürsüye çıkmak ve başarı çıtamızı her yarışta daha da üst seviyelere çıkarmaktır. Ayrıca bisiklet dalında bir marka olan Karaman ilimizin 2020 olimpiyatları için hazırlıkları devam etmektedir. Sporcularımız bisiklet antrenörümüzBarış Ünlü nezaretinde bu hedef yönünde inançlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir” diye konuştu.