Bursaspor’un yetenekli defans oyuncusu Şener Özbayraklı, bu sene şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi.

Şener Özbayraklı, yeşil-beyazlı kulübün haftalık olarak düzenlediği futbolcu basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Pazar günü Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Kasımpaşa maçını değerlendiren Özbayraklı, "Oyun olarak bu sene hücum futbolu oynuyoruz ve etkili oluyoruz. Kasımpaşa da hücum oynuyor. Biz defans oyuncusuyuz ve kendi görevimiz var. Kasımpaşa ne kadara açık oynarsa oynasın biz iç sahada oynayacağız. Üzerimizde taraftarın güveni var. Son 3 haftada ligde berabere kaldık ve çok puan kaybettik. İç sahada oynuyorsak bunu telafi etmemiz gerekiyor ve biz de bu durumun bilincindeyiz. Maça en iyi şekilde hazırlanıp, galip gelmek istiyoruz" dedi.

"İYİ OYNAMAK FAYDA ETMİYOR, PUAN ALMAMIZ LAZIM"

Yeşil-beyazlı takımın bu sezon şampiyonluk yolundaki rakiplerini kendi sahasında yenememesinin sorulması üzerine yetenekli futbolcu, "Biz Trabzon haricinde diğer takımlarla iç sahada oynadık. Çok iyi maçlar çıkarttık ama genelinde mağlup olduk. İyi oynamak fayda etmiyor, puan almamız lazım. Rakiplerimiz kötü oynayıp bizden puan alıp gitti. Bu saatten sonra büyük veya küçük takım fark etmiyor. Biz hedefe oynayan takımız" cevabını verdi.

"BU SENE ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUZ"

Bir basın mensubunun ’Takımın hedefi nedir’ şeklindeki sorusunu yetenekli futbolcu, şöyle cevapladı:

"Camia olarak her zaman şampiyonluğa odaklı bir yapımız var. Şu anda zorlu bir periyot var önümüzde. Biz hedefimizi her zaman dile getiriyoruz. Bir defa şampiyonluk yaşandı, ama üzerinden 4 sezon geçti. Önümüzdeki yıllarda veya bu sene şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Ben 2 senedir buradayım ve o anı yaşamak istiyorum."

"TRANSFER HABERLERİ İNSANI MEMNUN EDİYOR"

Bir gazetecinin, ’Senin hakkında devamlı transfer söylentileri çıkıyor. Sana gelen bir teklif var mı’ sorusuna Özbayraklı, "Her zaman bu haberler dile geldi. İnsanı bu memnun ediyor. Menajerime veya kulübüme teklif gelmiş olabilir ama bu hiçbir zaman bana yansıtılmadı. Beni de ilgilendirmiyor. Ben kendime ve oynadığım kulübe bakarım. Onlar dışarıdaki insanların yaptığı işler. Ben şu anda Bursa’da mutluyum. Geldiğim günden beri iyi veya kötü sürekli oynadım. Şu an hedefim Bursaspor" şeklinde cevap verdi.

"MİLLİ TAKIM KONUSUNDA KIRGINLIĞIM VAR"

Milli takımla ilgili sorulan soru üzerine Özbayraklı, şu ifadeleri kullandı:

"İnşallah Bursaspor’dan 5. futbolcu olarak da ben giderim. Benim milli takımdan çok beklentim var. Mevki anlamında sayılı Türkiye’de 2-3 tane bek var. Bunun üzüntüsünü insan yaşar. Ben sadece içten yaşadım, bunu dışarıya yansıtmadım. Tabii ki kırgınlığım var. Ben kendim çalışacağım. Demek ki bazı eksikliklerim var. Biraz daha çalışırsam inşallah ben de giderim."

"KARIŞMAK BİZE DÜŞMEZ"

Kulübün içindeki mali sıkıntıların sorulması üzerine Özbayraklı, "Bunu sahaya yansıtmayız. Sahaya çıkınca her şey bitiyor. Bazı futbolcular etkilenebilir ama dışarıya yansıtamaz. Bu yönetim bazında bir şey. Futbolu, para için oynuyoruz ama herkesin bir hedefi var. Bu sadece para bazında değil. Biz futbolumuzu oynarız, gerisi yönetim bazında. Bize karışmak düşmez" diye konuştu.