Bursaspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, ilk 10 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de 6 futbolcudan vazgeçemedi.

Bursaspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, 6 futbolcuya her maçta şans tanıdı. 10 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor’da Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Aziz Behich, Ozan Tufan ve Fernando Belluschi Güneş tarafından her müsabakada forma şansı buldu.

HARUN VE ŞENER HER MAÇ 90 DAKİKA OYNADI

Öte yandan yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş, 10 maçta 20 farklı oyuncuya görev verdi. Bu müsabakalarda kaleci Harun Tekin ve Şener Özbayraklı 10 maçta da oyundan alınmayarak 90 dakika sahada kaldı. Harun ve Şener, 10 maçta 900 dakika sahada kalırken bu futbolcuları, 897 dakika ile Aziz, 876 dakika ile Serdar, 872 dakika ile Ozan Tufan ve 852 dakika ile Belluschi izledi. Ayrıca ligin ilk haftasında forma şansı bulamayan ve sonraki haftalarda 90 dakika oynayan Civelli ise 810 dakika, 1 maçta cezalı olduğu için oynayamayan Fernandao 804 dakika hocasından şans buldu.

EN AZ SÜRE ALAN FUTBOLCULAR

Öte yandan yeşil-beyazlı Şamil Cinaz ile genç futbolcu Ertuğrul Ersoy 4 dakika şans bulurken, gelecek vaat eden Enes Ünal ise 6 dakika görev aldı. Ayrıca Etmeh Pülgir, Emre Taşdemir, Furkan Soyalp, Yasin Pehlivan ve Sebastian Frey gibi oyuncular ise bu sezon hiçbir lig maçında forma şansı bulamadı.

EN GOLCÜ BAKAMBU

10 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor’da en çok gol atan futbolcu Bakambu oldu. Güneş tarafından bu sezon 8 maçta görev alan Fransız golcü 5 kez fileleri havalandırıken, 9 maçta görev alan Fernandao ise 4 golle takımına katkı yaptı.