Sivasspor’un teknik sorumluluğuna getirilen Sergen Yalçın, takımın başında ilk idmanına çıktı.

Sivasspor ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlayan ve bugün kente gelerek futbolcularla tanışan Sergen Yalçın, takımın başında ilk idmanına çıktı. Yalçın, antrenman öncesi yeni takımıyla basın mensuplarına poz vererek açıklamalarda bulundu. Yalçın, “Çok ani bir gelişme oldu, böyle bir süreç gelişti. Roberto Carlos tabii çok değerli bir teknik direktör. Burada çok başarılı oldu, çok hizmetler verdi. Bu işte çok değişimler olabiliyor. Maalesef Sivasspor da böyle bir süreç gelişti. İnşallah bizim için iyi bir dönem olacak diye düşünüyorum. Geçen sezon gerçekten aynı şekilde, aynı süreçte göreve başlamıştık. Bizim için iyi bir süreç olmuştu. Bu sene de aynı başarıyı yakalamak istiyorum, iyi bir camiaya geldiğimizi düşünüyorum. Sağlıklı bir camiaya ligin önemli takımlarından bir tanesi geldik” dedi.

Kadronun bulunduğu konumu hakketmediğini söyleyen Yalçın, birlik, beraberlik içinde Sivasspor’u olmak istediği yere çıkartacaklarını belirtti.

Ara transfer döneminde kadroya takviye yapabileceklerini ifade eden Yalçın, “Zaten takımı biliyorum sürekli seyrettiğimi bir takımdı Sivasspor. Oyuncu kalitesini ve oyuncuları biliyoruz. Yapılması gerekenlerin hepsinin farkındayız ama şuanda yeni geldik 3-5 gün içinde gereken toplantıları yapacağız. Takviye gerekiyorsa yapacağız elimizde iyi bir oyuncu grubu var 2-3 tane takviye daha devre arasında yapabiliriz. Konuşup ona göre karar vereceğiz. Önümüzde iki maçlık bir süreç kaldı lig için mutlaka bu iki maçtan puanlarla çıkmak zorundayız. Çünkü ikinci yarı daha iyi başlamak istiyoruz. Pozisyonumuz belli bu güç var burada bizde elimizde geldiğince oyunculara yardımcı olmaya çalışacağız“ ifadelerini kullandı.

Kar yağışı altında devam eden idman daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirildi.