DENİZLİ (AA) - Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Sinpaş Denizli Basket'in başantrenörü Okan Çevik, ligde art arda 7 maçtan galibiyetle ayrılmanın önemli olduğunu belirtti. 

İstanbul DSİ'yi 69-52'lik skorla geçerek ligde art arda 7. galibiyetine ulaşan Sinpaş Denizli Basket'tin başantrenörü Çevik, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul DSİ karşısında iyi bir mücadele vererek maçtan hiç kopmadıklarını ve galibiyete ulaştıklarını söyledi.

Geçen hafta önemli bir deplasman olan Akhisar'dan galibiyetle döndüklerini ve gelecek hafta Adana deplasmanına gideceklerini hatırlatan Çevik, şöyle devam etti:

"İstanbul DSİ maçı, hedeflerimiz doğrultusunda kazanmamız gereken bir maçtı. Tüm oyuncularıma süre verme şansı buldum. Savunmada istediğimiz başarıyı yakaladık fakat işin ofansif kısmında bugün fazla form tutamadık. İstanbul DSİ de daima maçı yakın skorlarda tuttu ve maç zorlu bir biçimde devam etti. Ligde art arda gelen maçlardan galibiyetle ayrılmak gerçekten önemli. Bu başarımızı önümüzdeki 4 maçta da sürdürerek devreyi üst sıralarda bitirmeyi hedefliyoruz"