SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Belediyespor'un Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci maçında Beşiktaş'ı yenmesi durumunda olağanüstü bir iş başarmış olacağını söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde yarın oynanacak karşılaşma öncesinde takımı ziyaret eden Aydın, futbolculara moral vererek baklava ikram etti.

Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynamanın ayrı bir heyecan verdiği belirterek, "Böyle tek maçlı sistemlerde sürpriz sonuçlar almak mümkün" dedi.

Kupa maçlarında geçmişte çok büyük sürprizler yaşandığını hatırlatan Aydın, "Neden bu sürprizlerden bir tanesini yarın Beşiktaş'a karşı yaşatmayalım. Bunu başaracağımıza inanıyorum, başarmamamız için bir sebep olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.

Aydın, maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayarak, "Beşiktaş bizi burada yenebilir. Bu kimseyi rahatsız etmez çünkü doğal bir sonuçtur. Ancak biz Beşiktaş'ı yenersek, olağanüstü bir iş başarmış oluruz" ifadesini kullandı.

 

- Tunahan: "Biz bu takıma güveniyoruz"

 

Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan da Aydın'ın ziyaretinin takım için iyi bir moral olduğunu belirtti.

Maçtan güzel bir skorla ayrılmak istediklerini aktaran Tunahan, futbolseverlere güzel bir maç izlettirmek istediklerini söyledi.

Teknik direktör Zafer Turan da "En iyi mücadeleyi vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 'Büyük takım' diye mağlubiyeti kabul etmiş değiliz. Gerekli mücadeleyi sahada yansıtacağız" dedi.

Takım kaptanı Mehmet Nas ise galibiyet için sahaya çıkacaklarını dile getirerek, "Maçı kazanırsak, bizim için çok daha farklı olacak. İnşallah, yarın sahadan galibiyetle ayrılıp, Sivaslılara bu mutluluğu yaşatırız" diye konuştu.