SİVAS (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'un teknik direktörü Zafer Turan, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda 1461 Trabzon'u yarın deplasmanda yenerek gruba iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini söyledi. 

Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada yarın zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade etti. Gruplara kaldıkları için gurur ve mutluluk duyduklarını aktaran Turan, "Grubumuzda Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ın olması da bizim adımıza sevindirici" dedi. 

Gruptaki ilk maçta 1461 Trabzon'u deplasmanda yenmek istediklerini dile getiren Turan, şunları kaydetti:

"Gruptan çıkmak için puanlara ihtiyacımız var ve 1461 Trabzon karşılaşmasını puan alabileceğimiz maçlardan biri olarak görüyoruz. Bu maçı kazanmak için geldik buraya. İyi bir neticeyle bitirdiğimiz takdirde gruplarda önümüze daha rahat bakacağız. Kupada oynarken bu arada ligde de mücadelemiz sürüyor. Ligde de çok önemli bir maçımız var, bunu da düşünerek oyuncu kadrosunda bazı değişikliklere gidebiliriz. Her iki kulvarda da başarı elde etmek istiyoruz. Buradan alacağımız sonuç önümüze daha rahat bakmamızı sağlayacak."

Bu arada 1461 maçı için dün Trabzon'a giden Sivas Belediyespor, bugün yaptığı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.