SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren ve Ziraat Türkiye Kupası'nda henüz puanla tanışamayan Sivasspor, kupada yarın sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçı kazanarak moral bulmak istiyor. 

Ligde en son 10. haftada deplasmanda Balıkesirspor'u 3-1 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından 4'ü ligde, 2'si Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere 6 maçta galibiyete hasret kaldı.

Balıkesirspor galibiyetinin ardından ligin 11. haftasında Mersin İdmanyurdu'na deplasmanda 2-0 yenilen kırmızı-beyazlı ekip, 12. haftada sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldı. Sivasspor, ligin 13. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1, 14. haftada ise sahasında İstanbul Başakşehir'e 2-0 yenildi.

"Yiğidolar", Ziraat Türkiye Kupası'nda ise A Grubu'ndaki ilk maçında evinde Gaziantepspor'a 2-1 ve ikinci maçında Tuzlaspor'a deplasmanda 3-1 mağlup oldu. 

Kırmızı-beyazlı ekip, grubundaki üçüncü maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yarın sahasında saat 17.15'de karşılaşacak. Sivasspor, bu maçı kazanarak 6 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor. 

Sivasspor'un yer aldığı Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'ndaki takımlardan Tuzlaspor'un 6, Gaziantepspor'un 4 ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un ise 1 puanı bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekip ise kupada henüz puanla tanışamadı.