SİVAS (AA) - Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Tempolu koşuyla devam idmanda futbolcular, dayanıklılık çalışmaları yaptı.

Antrenmana, İstanbul'da tedavi gören Michael Eneramo, tedavisi nedeniyle Fransa'da bulunan Manuel Da Costa, izinli futbolcular Cicinho ve Batuhan Karadeniz, ülkesinin milli takımına çağrılan Aatif Chahechouhe ve A2 Milli Takımı aday kadrosunda yer alan Ümit Kurt katılmadı.

Orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bursaspor galibiyetiyle küme düşme hattındaki en yakın rakipleriyle aralarındaki puan farkını 7'ye çıkardıklarını ve takımda bir rahatlama yaşandığını söyledi.

Milli maçlar dolasıyla lige ara verildiğini belirten Bekmezci, aradan sonra Eskişehirspor ile deplasmanda zor bir maça çıkacaklarını belirterek, bu maçtan güzel bir skorla ayrılmak istediklerini dile getirdi.

Eskişehirspor maçının zor geçeceğinin bilincinde olduklarını ifade eden Bekmezci, "Dişe diş bir maç olacak. Kazanabileceğimiz bir maç. İnşallah, istediğimiz puanı alır geliriz" dedi.

Bekmezci, Eskişehirspor deplasmanının ardından Balıkesirspor ve Mersin İdmanyurdu ile iç sahada karşılaşacaklarını belirterek, "Önümüzde çok önemli 3 maç var. Bu maçlarda alacağımız maksimum puanlar, bizi ligde güzel bir konuma getirecek. Zor günler geçirdik ama Bursaspor galibiyetiyle işin içinden çıkmayı başardık diye düşünüyorum" diye konuştu.