SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ligin 22. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, koşunun ardından top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

İdmana, sakatlıkları bulunan Michael Eneramo, İbrahim Toraman ve Ertuğrul Taşkıran katılmadı, Abdurrahman Dereli ve Batuhan Karedeniz ise takımdan ayrı salonda çalıştı.

Hücuma dönük orta saha oyuncusu Burhan Eşer, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray maçında sarı kart cezası nedeniyle oynayamadığı için çok üzgün olduğunu söyledi.

Çok güzel bir çıkış yakaladıklarını ancak Galatasaray mağlubiyetinin morallerini bozduğunu dile getiren Eşer, Gençlerbirliği'ne karşı deplasmanda zor bir maç oynayacaklarını belirtti.

Ankara ekibinde teknik direktör değişikliği olduğunu ve Mesut Bakkal'ın göreve geldiğini hatırlatan Eşer, "Bizim için 6 puan değerinde bir maç. Lig kısalıyor. Biz de puanları alıp üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Zor bir maç olacak ama galibiyet için gidiyoruz" dedi.