İSTANBUL (AA) - EDA TOPCU - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, Yunanistan ve Fransa liginden iki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu ana kadar Erkan Kaş ve Orhan Gülle transferlerini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, bir-iki yerli oyuncu daha alacaklarını belirtti.

Yabancı transferinde ise 4 futbolcuyla takımı güçlendirmek istediklerini bildiren Otyakmaz, "Bunlardan bir kaleci ve bir ofansif futbolcu ile prensip anlaşmasına vardık, bugün-yarın imzaları atacağız. Şimdilik isim vermek istemiyorum. Diğer iki yabancı için de arayışlarımız sürüyor" dedi. 

Mecnun Otyakmaz, anlaşma sağladıkları iki futbolcudan birinin Yunanistan, diğerininde de Fransa liginden olduğunu vurgulayarak, "Kalecimizi Yunanistan Ligi'nden alacağız. Birkaç gün içinde bu transferleri açıklayacağız. Transfer konusunda önümüzdeki süreçte herkesin yüzünü güldürecek bir takımla devam edeceğimizin sözünü veriyorum" diye konuştu.