ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor, yeni teknik direktörü Michael Skibbe ile çıktığı 5 resmi maçta ikişer galibiyet ve mağlubiyet, bir beraberlik aldı.

"Es-Es", ligde 16 haftalık bölümün ardından Ertuğrul Sağlam'ın teknik direktörlüğü bırakmasıyla bu görev için Michael Skibbe ile anlaştı.

Skibbe yönetimindeki devre arası hazırlık kampını Antalya'da gerçekleştiren siyah-kırmızılılar, Alman teknik adamla ilk resmi maçına Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktı. Grup müsabakasında FBM Makina Balçova Yaşamspor'u 3-0 mağlup eden Eskişehirspor, ligin 16'ncı haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Kupada 5'inci maçında Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Eskişehirspor, ligin 17'nci haftasında rakip sahada Torku Konyaspor'a 1-0 yenildi. "Kırmızı Şimşekler", dün kupada yaptığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçını da 1-0 kaybetti.

Skibbe ile çıktığı 5 resmi maçta ikişer galibiyet ve mağlubiyet, bir beraberlik alan "Es-Es"; bu karşılaşmalarda 6 gol atıp kalesinde 4 gol gördü.