Galatasaray’ın kulüp doktoru Yener İnce, sakat oyuncular hakkında açıklama yaparken, Sneijder ve Chedjou’nun Gençlerbirliği maçında oynayıp oynamayacağının şüpheli olduğunu söyledi.

Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı kulübün doktoru Yener İnce, ilk olarak Semih ve Veysel Sarı’ya değinerek, "Semih ile ilgili bütün müşahede süresini tamamladık. Mr ve tomografilerinde sıkıntı yok, antrenmana çıktı. Veysel’in burnunda bir kırık oluştu darbeye bağlı bir şekilde. İlk müdahalede kırığı yerine oturttuk, akşam da kulak-burun-boğaz ekibimiz gördü. Onlar da bir sorun olmadığını söylediler, onunla ilgili estetik amaçlı ileride belki bir müdahale olabilir ancak şimdilik cerrahi müdahale düşünmüyoruz, yarın antrenmanlara çıkmaya başlayacak" dedi.

"TEKNİK EKİPLE BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ"

Sneijder ve Chedjou’nun maça çıkıp çıkmayacağına teknik ekiple oturup karar vereceklerini belirten İnce şunları şöyledi:

"Wesley Sneijder ve Chedjou da ufak tefek sıkıntılarımız var. Sneijder’in uzun zamandır ayağında ağrı olan bir bölge var. Oraya özel bir iğne çalışması yapmıştık, onu tamamladık. Bundan dolayı yarın antrenmana çıkmayacak, dinlendirilecek. Cuma günü için şimdilik bir şey söyleyemeyiz. Chedjou’nun da dizinde ara ara bir problemi söz konusu ancak bizi çok ürküten bir durumu yok. Sadece bugün tedbir amaçlı dinlendirdik. Onunla alakalı da Cuma gününe dair bir şey söyleyemem. Teknik ekiple oturup bu iki oyuncunun maça çıkıp çıkamayacağını konuşacağız."

"DZEMAİLİ’NİN PROBLEMİNİ BÜYÜK ORANDA ÇÖZDÜK"

Dzemaili için de özel program yaptıklarını ifade eden sarı-kırmızılı kulübün doktoru, "Milli takımda çok ciddi bir yırtık yaşamıştı ancak problemi büyük oranda çözdük. Hatta oynayabilecek duruma geldi. Ancak ileride ki futbol hayatını etkileyemeyecek bir tedavi süreci uyguluyoruz, onun dışında bir sakat oyuncumuz söz konusu değil her şey yolunda" açıklamasında bulundu.