Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Fidan süt, Selami Sporun katkılarıyla düzenlenen ödüllü Muammer Baran Sokak Basketbol Ligi şampiyonası sona erdi.
Bu sene ilki düzenlenen, 11 Haziran Pazartesi günü açılışı yapılan Muammer Baran Sokak Basketbol Ligi’nde büyük çekişmeler yaşandı. Üçer kişiden oluşan on takımın birbiriyle maç yaptığı ligde; çarşamba, perşembe ve cuma günü şampiyonluk mücadelesi devam etti. Takımlar maçları kazanabilmek için 20 dakika sonunda önde olmaya ya da rakibinden önce 20 sayıya ulaşmak için mücadele etti. Genelde yirmi sayıya ulaşılmasıyla maçlarda sonuca gidildiği öğrenildi. 
15 Haziran Cuma günü saat 19.30 da oynanan yarı final ve final müsabakalarıyla şampiyon olan takım ve basketbolcuları düzenlenen ödül töreniyle kupasını ve madalyalarını aldı.
Muammer Baran Sokak Basketbol Ligi final maçında ‘İhtiyarlar’ ve ‘Domdomlar’’karşı karşıya geldi. Birçok takımı eleyerek finale ulaşan bu iki takımın başa baş mücadelesi zevkli seyirler yaşattı. Müsabaka da ‘’Domdomlar’’ takımı son dakikalarda daha başarılı atışlarla, farkı açarak şampiyonluğu göğüsledi. 'Eski Topraklar' ise üçüncü oldu.
Şampiyonanın ödül töreninde  şampiyon olan ‘Domdomlar’’ takımının kupasını ve madalyalarını Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Özlem Eser takdim etti.
İkinci olan ‘İhtiyarlar’ takımının ödülünü Karaman ASKF Başkanı Celal Özcan verirken, sporcuların hediye çeklerini sponsor firma yetkilileri Mustafa Fidanboy, ASKF Genel Sekreteri Hacı Arif Yalçın ve Selami Alper Çıtlak takdim etti. 

Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.