Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı merkez ve ilçe spor tesislerinde yapılan 360 derece panoramik görüntü çekimi çalışmaları Ali İlhan ve Hüsamettin Şahin tarafından gerçekleştirildi. Yoğun geçen çalışma 1 haftalık bir süreç içinde tamamlanırken tesislerimiz dijital ortamda izlenilebilir duruma getirildi.

Proje hakkında bilgi vere İlhan, ''Gençlik ve Spor Bakanlığının gerçek anlamda büyük bir projeye imza attığını, proje sayesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinin dijital ortamda 360 derece teknolojisi kullanılarak gezilebileceğini ve proje kapsamında çalışmalar 81 ilde yoğun bir şekilde devam ediyor'' dedi.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte ilimizde sanal tur ile gezebileceğiniz tesislerimiz; Kazım Karabekir Spor salonu, Kemal Kaynaş Stadyumu, Fİkret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzu, açık ve kapalı tenis kortları, Açık alan basketbol sahaları, Yunus Emre Spor Salonu ve sahası, Fikret Ünlü atış poligonu, Bilardo Merkezi, Satranç eğitim merkezi, Taekwondo ve Judo salonları, Gençlik Merkezleri, Fikret Ünlü Ermenek Spor Salonu, Sudurağı Spor Salonu ve Kazım Karabekir Spor Salonu(ilçe).